fredag 4 oktober 2024

Månadsrapport September


 Det blev höst ändå, trots att sommaren dröjde sig kvar väldigt länge i september. Nu när jag skriver det här är det frost utanför fönstret och det var det även under avslutningen av september.

Börsen har reagerat på geopolitiska händelser och har varit lite slagig. Krig i mellanöstern och kriget i Ukraina påverkar givetvis vår svenska börs ganska mycket och dessutom har vi ett val i USA som känns ovisst och jobbigt. 

Men under september ökade iaf portföljens värde med 2,20% och slutade ATH. Ja portföljen har gått väldigt bra hela sommaren och det är först nu i oktober som det börjat gå lite ner. Men så är det mest hela tiden. Återhämtningen i portföljen är god.

Utdelningarna var inte mycket att skryta med endast 140 kr trillade in på det kontot och insättningarna som vanligt runt 5%  av de totala inkomsterna. 

Köp under månaden skedde i Creades, Bredband2 och VBG inga försäljningar. 


1 kommentar:

  1. Ja nu börjar hösten komma på alvar, känns att det är nära nollan sena kvällar när jag är ute o motionerar. Skönt att se att du kämpar på med din portfölj, det tar som du vet tid att bygga men det är ett oftast roligt byggande.

    Mvh // PP

    SvaraRadera

Du kanske också vill läsa dessa inlägg